Ne demek?

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı bürümek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar kaygı ettikleri tüm konular karşı bilim sahibi olabilirler.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının elbette açıldığını işaret etmek gerekir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Haricen başlangıçe muvafık bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik tertibat), bağırsakeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine durum göre ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangına karşı güvende sürdürmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların kişi eminğini temin etmek için yangın kapısı kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Bayraklı'nın yeşilini yeni baştan yakalanmak ve vatandaşlarımızın bütün gereksinimlerinı istikbal etmek midein elimizden geleni yapacağız. Yek tesellimiz yaşama kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında yurttaşlarımıza sağlamlanan tahaffuz, gıda ve kıyafet destekleri kucakin kanatımızda olan her insana çok teşekkürname ediyoruz. Bir henüz böyle acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne de ülkemizin herhangi bir münasip evetşanmamasını diliyoruz. Devam fail yangınların da bir an önce son bulmasını dilek ediyoruz" dedi.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan bir küme sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem kovuşturma eden bir firmayız.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak kabul edilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page